FireStats error processing pending hits: Internal error : no id for url http://193.2.12.101/tag/pocitniske-kapacitete/

13.6.2010 Borovničeva pohodna pot

V zelo lepi, sončni nedelji smo se ponovno udeležili pohoda po Borovničevi pohodni poti. Kot ponavadi je bil start Pri Lazarju v Podgradu. Letos je bila zasedba sicer nekoliko manj številčna, smo pa morda tudi zato potrebovali (kljub postankom) manj časa do vrha Janč. Vodja pohoda pa je bil (enako kot lani) Ivan Zaman. Ob poti smo se gostili z borovnicami (posnetki v prilogi) in pa na kmetijah ob poti z dobrimi svežimi jagodami (itd), ki so nas osvežile in nam dale dodatno energijo za pot naprej proti cilju. Na vrhu Janč smo si ogledali razstavo jagod in raznih proizvodov, kjer so jagode vključene (nekatere smo tudi preizkusili). Nato pa smo si v senci šotora opomogli z malicoj in jo malo poplaknili, ter si še malo ogledovali dogajanje na vrhu, kjer se je dogajala tradicionalna Jagodna nedelja.  Čez nekaj časa pa smo se z  avtobusom, ki je prišel po nas na vrh, odpeljali nazaj do Podgrada, kjer smo zjutraj pustili svoje jeklene konjičke. Prijetno utrujeni smo si obljubili, da se naslednje leto ponovno srečamo.

Povejte svoje mnenje