FireStats error processing pending hits: Internal error : no id for url http://193.2.12.101/tag/pocitniske-kapacitete/

Pohod po Borovničevi poti 12.6.2011

Tudi letos smo se odpravili na vsakoletni pohod po Borovničevi poti, ki se prične v Podgradu pri “Lazarju” in zaključi na Jančah.

Pot je potekala v lepem vremenu po poti ob kateri je raslo lepo število borovnic (kar lahko vidite na posnetkih). Med potjo smo šli tudi mimo nasadov jagod, ki so oddajali čudovit vonj in jagode smo zaduhali, še precej predno smo prišli do njih. Ob poti smo se ustavljali na običajnih točkah, kjer so nam prijazni domačini pripravili manjša okrepčila, in ko smo prispeli pod vrh smo že opazili bližajoče temne oblake in pričele so padati prve kaplje dežja. Na vrhu smo se hitro posedli na na klopi pod streho (šotor) in že se je sprožila močna prava poletna nevihta, ki smo jo ob malici opazovali s suhih sedežev. Naš vsakoletni vodnik na tej poti (g. Zaman) pa nam je kot vsko leto še na plinskem kuhalniku (iz nahrbtnika) skuhal kavico, ki se nam je po malici prav prilegla. Kmalu po tem pa smo se odpeljali z avtobusom v dolino (Podgrad) in se nato odpravili domov do naslednjega pohoda.

Prilagam še nekaj posnetkov.

Povejte svoje mnenje